Economii la Primăria Sectorului 5. Piedone nu tipărește scrisoarea primarului

dosarul Colectiv, Piedone

Edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus, în cadrul ședinței operative săptămânale, ca în acest an să nu mai tipărească scrisoarea primarului. În acest fel se vor economisi 300 de mii de euro.

Fiecare dintre cele 250.000 de scrisori din acest an ar fi costat 3,7 lei fără TVA, relatează Bucurestifm.ro. La acest preț se mai adaugă cei 2,5 lei pe scrisoare pentru distribuirea acestora.

Edilul a precizat că informațiile importante cuprinse în scrisoare, mai ales cea cu privire la bonificația de 10% pentru plata impozitelor până la 31 martie, sunt deja cunoscute de către cetățeni. Este motivul pentru care an de an, în această perioadă, se formează cozi la plata impozitelor, a explicat primarul Sectorului 5.

Scrisoarea va fi însă publicată în mediul online și afișată la sediile Direcției Generale de Taxe și Impozite Locale Sector 5, pentru a aduce la cunoștința contribuabililor proiectele pe care administrația le va finanța de la bugetul local, a dispus Piedone.

CITEȘTE ȘI Materiale de curăţenie în valoare de 600.000 de euro, într-un depozit al DGASPC. Primarul Piedone:„Este inadmisibil să ne batem joc de banii cetățenilor”

Unde va direcționa Piedone banii economisiți

Cu banii economisiți în acest fel, vor putea fi finanțate proiecte pentru dezvoltarea reală a Sectorului 5, a mai spus Cristian Popescu Piedone.

Potrivit unei reglementări legale din 2004, în fiecare an, administrațiile locale trebuie să trimită fiecărui contribuabil o decizie de impunere și să aibă confirmarea primirii acesteia.

Tot potrivit acestei reglementări, decizia de impunere trebuie să fie însoțită de o scrisoare a primarului prin care acesta să le comunice contribuabililor ce proiecte dorește să finanțeze de la bugetul local.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here