După ce s-a infectat cu COVID, Arșinel recunoaște: Dacă nu eram vaccinat, acum eram pământ de flori!

Actorul Alexandru Arșinel/Facebook
Actorul Alexandru Arșinel/Facebook

La 82 de ani, Alexandru Arșinel a ieșit triumfător în lupta cu noul coronavirus. Externat în urmă cu câteva zile din spital, artistul se simte bine și vrea să revină pe scenă în doar două săptămâni.

Pe 17 aprilie, Alexandru Arșinel a fost internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, după ce atât el, cât și soția sa s-au infectat cu coronavirus, deși erau amândoi vaccinați complet.

Externat după 3 săptămâni

După o săptămână, marele actor a cerut să fie externat în condițiile în care medicii l-au asigurat că are o formă ușoară a bolii și a ales să meargă acasă. Din nefericire, starea maestrului s-a agravat, așa că a fost nevoit să se întoarcă la Institutul Matei Balș din București, unde a rămas internat pentru încă trei săptămâni.

Noul coronavirus i-a slăbit organismul fostului director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București, așa că actorul a petrecut Paștele tot internat în spital.

CITEȘTE ȘI: Medicul Gheorghiţă după infectarea lui Arşinel, deşi se vaccinase: Riscurile nu se reduc la zero!

Actorul a fost externat pe 10 mai, iar după ieșirea din spital, acesta se simte bine și a povestit cum a scăpat cu viață.

Simptome ușoare

„Am făcut vaccinul, eram fericit, pregăteam o premieră. Într-o zi au apărut niște simptome, nu foarte puternice, am cerut să fiu testat și la test am ieșit pozitiv. Și, uite așa, s-a aflat că avem coronavirus și eu, și soția mea și, prin sprijinul dat de Matei Balș, am fost colectat, cum s-ar spune, din casă, împreună cu soția și dus acolo. Am avut acest noroc să fiu înconjurat de o echipă de medici excelenți în frunte cu doctorul Marinescu și domnul doctor Streinu, doamna doctor Marinescu și doamna doctor Matei. Am fost un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant”, a declarat Alexandru Arșinel, la emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here