După ce i-a apărut numele în scandalul şpăgii de la Aeroportul Otopeni, Grindeanu a luat FOC: Sper să fie o lecție pentru toți angajații instituțiilor statului, care ar fi tentați să încalce legea!

Sorin Grindeanu/FACEBOOK

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că îi va demite pe toți șefii din Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), dacă aceștia vor fi găsiți vinovați în urma anchetei procurorilor DNA.

CITEŞTE ŞI: Fostul director al Aeroportului Otopeni a cerut şpagă Aproape 23.000.000 de euro: Susţinea că banii sunt pentru Grindeanu!

„Voi sprijini în calitate de ministru al Transporturilor și Infrastructurii ancheta derulată de către Direcția Națională Anticorupție la Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

Indiferent de numele și funcțiile celor implicați, consider că este normal ca toți cei care se dovedesc că au încălcat legea să suporte consecințele.

Este bine că, după ani de zile în care au fost o serie de speculații privind anumite probleme din această companie, instituțiile statului au decis să se implice.

Sper să fie o lecție pentru toți angajații instituțiilor statului, care ar fi tentați să încalce legea.

Măsurile dispuse de către Direcția Națională Anticorupție cu privire la cei doi angajați ai CNAB nu le voi comenta fiind o anchetă în curs. Justiția trebuie lăsată își facă treaba!”, scrie Sorin Grindeanu.
Procurorii DNA au descins la aeroportul Otopeni

Reţineri la Aeroport

Procurorii DNA au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 28 martie 2023, a patru persoane, în frunte cu fostul director general al CNAB. Într-un comunicat de presă emis ulterior perchezițiilor efectuate marți la Aeroportul Otopeni, procurorii prezintă un mecanism infracțional de amploare, cu sume de zeci de milioane de euro pretinse pentru intervenții inclusiv la ministrul transporturilor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.