După ce a venit de la muncă din străinătate şi-a găsit soţia cu preotul satului! Acum a ajuns la puşcărie

Un ieșean întors din străinătate a aflat că soția sa ar avea relatii intime cu preotul satului. Pe el l-a șantajat, iar pe ea a bătut-o câteva zile, transmite presa locală.

Preotul slujește la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Scobâlţeni, județul Iași. Bărbatul revoltat a venit acasă de la muncă, din Germania, și a aflat de la vecini ca soția lui ar avea o aventura cu părintele. Preotului i-ar fi cerut 20.000 de euro, iar pe femeie a bătut-o trei zile la rând. Bărbatul înșelat a fost reținut.

CITEŞTE ŞI: Șeful Poliției Târgoviște și alți trei polițiști, cercetați după scandalul de la înmormântarea fetiței omorâte pe trecerea de pietoni

Preotul iniţial părea să se înţeleagă cu bărbatul şi stabilise să îi dea suma de 10.000 de euro, însă în momentul în care a mers să îi dea prima tranşă din bani, mai exact 5.000 de euro, au venit şi poliţiştii pentru că până la urmă preotul a decis să spună totul oamenilor legii şi să ceară ajutorul. În momentul în care i-u fost daţi banii, pe fir au intrat şi poliţiştii care l-au luat pe bărbat şi l-au dus la audieri, acolo unde acesta a recunoscut întreaga păţanie. Între timp, soţia de 26 de ani a fermierului a fost dusă la un centru pentru protecţia victimelor violenţelor, informează jurnaliștii de la Observator.

Prins în flagrant

„La data de 22 iulie a.c., polițiștii Poliției Orașului Podu Iloaiei, cu sprijinul polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Iași și Direcției de Operațiuni Speciale au depistat în flagrant un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj, în timp ce ar fi luat 5000 de euro de la o persoană pentru a nu face cunoscute anumite informații.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul Poliției pentru continuarea cer cercetărilor. Astfel, s-a stabilit că acesta și-ar fi agresat soția, motiv pentru care polițiștii Poliție Podu Iloaiei au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva sa, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie în formă continuată. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași. La data de 23 iulie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței de judecată, aceasta din urmă dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile”, au precizat reprezentanții Poliției Iași, citați de presa locală.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here