Drumul spre litoral blocat, din cauza unui carambol cu cinci mașini

Centrul Infotrafic, din cadrul Poliției Române, anunță că, sâmbătă, traficul rutier se desfășoară îngreunat pe A2 București-Constanța, pe sensul către litoral, la kilometrul 103.

Acest lucru după ce s-a produs un carambol în care au fost implicate cinci autoturisme.

Conform sursei citate, blocajul este în zona localității Drajna, județul Călărași.

„Din primele date, o persoană a suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la fața locului. Traficul a fost restricționat pentru aproximativ cinci minute, revenind la normal. Dar s-a format coloană de autoturisme în zonă”, anunță Infotrafic.

Sunt semnalate valori în creştere ale traficului pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, dinspre Centura Capitalei către Constanţa, la nodul rutier din zona comunei Glina, judeţul Ilfov.

Sâmbătă dimineaţă, circulaţia este restricţionată pe DJ 672C, la kilometrul 32, în zona localităţii Runcu, judeţul Gorj, ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile.

Centrul Infotrafic a amintit că pe autostrada A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri – 473+440 de metri, între localităţile Remetea Mare şi Lugoj, judeţul Timiş, au loc lucrări de reparaţii la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac. Se circulă

pe o bandă pentru fiecare direcţie. Circulaţia rutieră nu este afectată pe drumurile judeţene din apropiere.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here