Drumul național DN 24D, pericol pentru șoferi. Constructorul, amendat de polițiști

sursa foto: Politia Romana
sursa foto: Politia Romana

Un constructor a fost amendat cu 26.100 de lei de polițiștii gălățeni pentru că nu a asigurat fluidizarea traficului. Concret, constructorul nu a semnalizat lucrarea și nu a înlăturat obstacolele de pe un drum național, de pe raza județului Galați.

„În perioada 01-03 mai, polițiștii gălățeni au desfășurat o acțiune, fiind verificate lucrările ce se efectuează pe partea carosabilă, respectiv modul de executare a lucrărilor și respectarea condițiilor prevăzute în avizele emise de Serviciul Poliție Rutieră Galați, conform prevederilor legale.

„Astfel, s-au verificat lucrările de pe D.N. 24D, pe sectorul de drum cuprins între localitățile Băleni și Cuca, constatându-se deficiențe în ceea ce privește semnalizarea corespunzătoare a lucrărilor, precum și în ceea ce privește măsurile de înlăturare a obstacolelor aflate pe partea carosabilă (balast, piatră spartă etc.), măsuri pe care executantul lucrării ar fi trebuit să le ia pentru asigurarea fluidizării traficului rutier.

Ca urmare, persoana desemnată să răspundă de respectarea condițiilor și aplicarea măsurilor cuprinse în actul de aprobare a fost sancționată contravențional, în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002, republicată, cu amendă în valoare de 26.100 de lei, iar societății care a obținut aviz favorabil pentru executarea lucrărilor de întreținere curentă a sectorului de drum mai sus menționat, i s-a pus în vedere să respecte condițiile prevăzute în aviz”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.