Drulă îl face praf pe Ciolacu: Nu cred că pleacă dulăii de la măcelărie!

Liderul intrimar al USR, Cătălin Drulă, a declarat luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre ruperea coaliţiei, în urma scandalului legat de modificările la Codul Fiscal, că „nu crede că pleacă dulăii de la măcelărie, pentru că mai au la ce fonduri să se mufeze”.

Drulă a precizat că îşi menţine pariul că Marcel Ciolacu nu va prelua funcţia de premier, anul viitor, iar câinele păcălit o să iasă PNL-ul, pentru că PSD este abil în a lăsa aceşti cartofi fierbinţi.

Liderul interimar al USR a afirmat că ceea ce a propus Marcel Ciolacu sunt „măsuri elucubrante de Venezuela, pentru că nu înţelege economia de piaţă, iar ceea ce ar trebui să facă este să reducă cheltuielile statului”.

„E un veritabil spectacol în fiecare zi, în care se mai face că rezistă puţin la tăvălugul acesta. Acesta nu este comportanent de oameni de stat, este comportament de panglicar. L-ul de la PNL a rămas de formă, este o coaliţie socialisto-socialită cu epoleţii din ce în ce mai la vedere, vedem zilele acestea, cu legile securităţii”, a spus Drulă.

România, adâncită în datorii

El a acuzat actuala coaliţie că a adâncit România în datorii şi bani care alimentează inflaţia. „Este schemă clasică de guvernare a pseudo-socialiştilor de la PSD”, a spus Drulă.

Întrebat dacă această diferenţă de opinii dintre partide ar putea să ducă la ruperea coaliţiei, Cătălin Drulă a spus: „Nu cred că pleacă dulăii de la măcelărie, nu cred că se rupe pentru că mai au la ce fonduri să se mufeze”.

Potrivit liderului USR, PNL ar trebui să respecte ce a spus în campanie, în 2020, că nu creşte nicio taxă. „Se pare că au renunţat la toate aparenţele şi vede toată lumea că este un PSD pe roşu şi unul pe galben”, a afirmat el.

Cătălin Drulă a comentat şi ieşirea liderului PSD Marcel Ciolacu, care a friticat dur PNL-ul, luni dimineaţă, pentru lipsa unei decizii pe modificările la Codul Fiscal. „E aşa înduioşătoare haiducia care l-a cuprins pe domnul Ciolacu”, a spus el, precizând că îşi menţine pariul că PSD nu va lua guvernarea anul viitor.

CITEŞTE ŞI: Drulă, despre plecările din partid: 11 parlamentari vor părăsi formaţiunea. Vor să dea impresia că USR se sparge

„Câţiva de la vârf nu sunt proşti, ştiu ce se întâmplă cu economia, PSD niciodată nu vrea să guverneze cu consecinţele propriilor acţiuni. Sunt foarte convins şi îmi menţin pariul şi nu m-a contrazis până acum domnul Ciolacu, putea să spună, nu este adevărat, eu voi fi premierul României. Nu o să fie, ştie ce o să lase în urmă, stilul după noi potopul”, a spus Drulă.

Potrivit lui Drulă, „câinele păcălit o să iasă PNL-ul, pentru că PSD este abil în a lăsa aceşti cartofi fierbinţi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.