Drogurile, printre obiectele interzise la UNTOLD! Sute de poliţişti, trimişi la festival

Untold. Sursa foto: Facebook
Untold. Sursa foto: Facebook

Joi, 4 august, începe unul dintre cele mai mare festivaluri din lume – UNTOLD, unde vor veni peste 200 de artişti naţionali şi internaţionali de top, echipele lor şi zeci de mii de participanţi din România şi din străinătate.

CITEŞTE ŞI: Rafila îl acuză pe Boc: Dacă se intră în carantină după UNTOLD, Boc este de vină!

Tărâmul magic din Cluj-Napoca îşi deschide porţile pentru 4 zile şi 4 nopţi, iar organizatorii şi autorităţile colaborează pentru a se asigura că toată lumea va fi în siguranţă la cel mai mare eveniment din România. În oraş deja sunt restricţii pe şosele şi toate măsurile de siguranţă vor fi sporite.

MĂSURI DE SIGURANŢĂ ÎN PERIOADA UNTOLD 2022

Mii de angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor (Direcţia Generală Management Operaţional M.A.I., Jandarmeria Română, Poliţia Română, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Agenţia Naţională Antidrog, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, U.P.U. Cluj-Napoca) şi ai Poliţiei Locale se vor asigura că sunt respectate măsurile de siguranţă în toate cele 4 zile şi 4 nopţi de festival, la cea de-a şaptea ediţie UNTOLD. În festival vor fi şi aproximativ 700 de agenţi de securitate privată. De asemenea, în perimetrul festivalului vor fi amplasate 2 spitale mobile şi 4 puncte de prim-ajutor. Autorităţile vor veni şi cu echipaje canine pentru patrulare şi pentru detectare de substanţe interzise şi explozibili. Toate măsurile de siguranţă au fost prezentate astăzi în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat reprezentanţii UNTOLD, alături de reprezentanţi ai autorităţilor locale şi naţionale. În acest fel, perimetrul festivalului UNTOLD va deveni cel mai sigur loc public din România.

Ce este interzis

Organizatorii UNTOLD reamintesc că obiectele interzise în festival sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuţite, arme, obiecte contondente, bannere susţinute de beţe, scaune, lanţuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detaşabile, orice tip de obiecte care pot răni. Este permis accesul cu medicamente însoţite de prescripţie medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi în cantitatea maximă recomandată zilnic. Pentru zona de securitate şi supraveghere video, Konica Minolta România este partener UNTOLD 2022. Compania deţine în portofoliu sisteme de supraveghere video profesionale şi soluţii de analiză video avansată cu Inteligenţă Artificială. Una dintre aplicaţiile de analiză video, People Counting, cu capacitate de detectare a numărului de persoane la intrări, ieşiri sau în spaţiile aglomerate, va fi utilizată pe toată durata evenimentului. Totodată, pentru organizarea festivalului, Konica Minolta va pune la dispoziţie echipamente multifuncţionale şi soluţii optimizate de printare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here