Dramă într-o familie de români din Italia, după un accident rutier

FOTO: NettoFigueiredo/Pixabay.com
FOTO: NettoFigueiredo/Pixabay.com

Un român în vârstă de 55 de ani, cu domiciliul în Torino, și-a pierdut viața într-un accident rurtier care a avut loc pe autostrada A4. La volanul mașinii se afla soția lui, care se pare că ar fi ațipit în timp ce conducea. Femeia a fost a dusă la spital, potrivit Brescia Today.

Accidentul a avut loc pe 29 august, la scurt timp după ora 11:00, pe autostrada A4, între Brescia Est și Desenzano del Garda, în dreptul localității Calcinato (Lombardia).

Potrivit presei italiene, nu au mai fost implicate alte autovehicule în accident. Porțiunea de autostradă a fost blocată ore în șir și s-a format o coadă de peste 15 kilometri de mașini.

Săptămâna trecută, nouă muncitori români care lucrează în agricultură și se aflau într-un microbuz au fost răniți în urma unui accident care a avut loc pe 25 august, la Enna, în Sicilia.

Potrivit Ragusa Oggi, autovehiculul a intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla o tânără de 21 de ani. În urma impactului, tânăra a decedat, iar cei 9 români au fost răniți, dintre care unul în stare gravă.

Accidentul a avut loc pe șoseaua SS 117 Bis. Claudia Cassibba, din Comiso (RG), studentă la facultatea de medicină, se deplasa la volanul unui autoturism Fiat Idea când, nu se știe din ce motive, a pierdut controlul și s-a ciocnit puternic cu un microbuz în care călătoreau nouă muncitori de naționalitate română, angajați la recoltarea fructelor.

Impactul frontal dintre cele două autovehicule a fost unul puternic, după care mașina fetei s-a izbit de bara de protecție a șoselei. Pentru ea nu a mai fost nimic de făcut, echipele de pompieri au extras-o fără viață dintre resturile mașinii.

Dintre cei 9 români, cel mai grav rănit a fost șoferul, un bărbat în vârstă de 51 de ani. Acesta a fost transportat cu elicopterul la spital și este internat în stare critică.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here