Crețu dă cu barda: Dragnea și Guvernul Dăncilă au dezamăgit Bruxelles-ul

Dragnea și Guvernul Dăncilă au dezamăgit Bruxelles-ul Crețu, fericită că drumul ei s-a despărțit de drumul lui Dragnea

Dragnea și Guvernul Dăncilă au dezamăgit Bruxelles-ul, este de părere comisarul european Corina Crețu care spune că liderii de la Bruxelles s-au prins că Dragnea una spune și alta face, ca de altfel și Guvernul Dăncilă.

Corina Crețu nu numai că a reluat acuzațiile referitoare la totalul dezinteres manifestat de autoritățile române în privința obțineri de finanțări europene, dar spune și că Liviu Dragnea e luat de mincinos la Bruxelles.

Dublul limbaj zgârie urechile europenilor. Dragnea și Guvernul Dăncilă au dezamăgit Bruxelles-ul

”Oamenii l-au luat în serios, chiar Timmermans mi-a spus că întâlnirea cu Dragnea a decurs bine, pentru ca apoi să afle că în țară lucrurile se întâmplă exact invers, există această dezamăgire tot mai evidentă față de limbajul dublu, de senzația că se minte prin omisiune, iar această permanentă stare de neîncredere pe care actualii lideri ai României au sădit-o ne va costa mulți ani de acum încolo”, acuză Corina Crețu.

Tot ea spune că liderii Uniunii Europene sunt dezamăgiți și de politica economică dusă de actuala Putere și de faptul că România refuză practic să acceseze fonduri europene: ”Din păcate, România ratează sanse și oportunități. Jean Claude Junker și multi colegi europeni iubesc România, dar sunt dezamăgiți de măsurile pe care le-au luat guvernanții de la București, eu de asta am și decis să candidez la europarlamentare din partea Pro România”.

Reamintim că actualul comisar european Corina Crețu a părăsit PSD-ul, după aproape 30 de ani de activitate în acest partid, pe motiv că nu mai poate face parte dintr-un partid condus de Liviu Dragnea.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here