Marioneta din vârful Guvernului s-a defectat. Dragnea și-a pus dulăii pe Dăncilă

Codul Administrativ a devenit arma prin care Viorica Dăncilă urmează să îi dea Gabrielei Firea, prin ordonanță de urgență peste 600 de milioane de euro pentru companiile falimentare municipale. Dragnea și-a pus dulăii pe Dăncilă
Foto: Stirile ProTV

Codrin Ștefănescu o somează pe Viorica Dăncilă să fie de acord cu restructurarea Guvernului. Dragnea și-a pus dulăii pe Dăncilă.

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu evită un răspuns direct atunci când este întrebat cât de bune mai sunt relațiile dintre Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă. În schimb, o poftește pe doamna premier să facă bine și să îndeplinnească orice îi cere partidul – fapt care confirmă că Viorica Dăncilă a luat obiceiul să se pună pe picioarele dindărăt la unele ordine date de Dragnea.

Premierul a îndrăznit să spună ”Nu”. Urmarea: Dragnea și-a pus dulăii pe Dăncilă

Pe scurt, Codrin Ștefănescu a recunoscut, într-o intervenție la B1TV, că lumea bună din PSD a decis să scape de Tudorel Toader cu mâna Parlamentului, prin restructurare guvernnamentală, dar premierul Dăncilă nu a vrut. Și cum funcția bate întotdeauna gradul, a rămas pe a ei.

”Noi, în CEx, am decis să facem aceste schimbări de miniștri, prin restructurarea Guvernului, în Parlament, în condițiile următoare: noi avem două colege care și-au dat demisia pentru că nu e normal să faci campanie electorală fiind pe lista pentru europarlamentare și pe loc eligibil având funcția de ministru. Cele două colege și-au depus demisia. La domnul Tudorel Toader lucrurile au fost foarte clare. După doi ani de tărăgănări, am decis în CEx, în unanimitate, că trebuie să-l revocăm și să vină un om de partid care își asumă în fața partidului și a electoratului nostru modificările și schimbările pe care le-am promis oamenilor care ne votează. Doamna prim-ministru însă nu a fost de acord cu decizia CEx-ului să facem această restructurare prin Parlament, asumându-și că cele trei schimbări vor fi aprobate de către Klaus Iohannis și s-a înșelat asupra acestei chestiuni”, a povestit Ștefănescu episodul.

”Trompeta lui Dragnea” nu s-a oprit aici, ci a avertizat-o pe Dăncilă că s-a jucat destul de-a premierul care gândește cu propriul cap.

”Noi o rugăm pe doamna prim-ministru, care e și președinte executiv al PSD, să înțeleagă că avem o decizie a Comitetului Executiv Național și după sărbători poate se hotărăște să pună în aplicare decizia noastră, a tuturor colegilor ei”, a mârîit Codrin Ștefănescu o ”rugăminte” pentru urechile Vioricăi Dăncilă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ