luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDragnea s-a dat la Suzi, prietena Irinei: Îi cerea favoruri sexuale!

Dragnea s-a dat la Suzi, prietena Irinei: Îi cerea favoruri sexuale!

-

Liviu Dragnea a fost „deconspirat”, căci au ieșit la iveală discuții private ale acestuia cu Suzi, o prietena de-ale Irinei Tănase, fosta iubită a lui Dragnea. În schimbul de mesaje dintre cei doi, fostul lider PSD îi propune lui Suzi să întrețină relații sexuale cu el.

CITEŞTE ŞI: Dat afară de Dragnea, recuperat de Ciucă: Baron PSD numit în Guvern!

După ce Irina Tănase a ales să se despartă de Liviu Dragnea, fostului președinte PSD i s-au aprins călcâiele după prietena Irinei, alias Suzi, pe care s-a gândit să o abordeze pe WhatsApp.

„Când o să respecți promisiunea în legătură cu ț…ele (n.a. sânii) mai vorbim”, a scris Dragnea. Suzi răspunde: „Ce promisiune?”, întreabă aceasta. „Cum? Ai uitat? Erai cu Irina, când mi-a zis să-ți plătesc operația”, continuă Liviu Dragnea, după care Suzi replică: „Chiar nu eram, ea mi-a spus după. Deci, nu știu”, a spus femeia.

„Ba da. Că, dacă o fac, o sugeți amândouă”, a mai scris Dragnea, moment în care Suzi răspunde: „Nici eu nu mă dau în vânt după supt … și mai ales pentru o mașină”, a scris femeia.

„Normal. Ar fi culmea! Fără glumă, chiar ești bună de …. Și frumoasă. Cred că eu am fost orb. Sau orbit”, a răspuns Liviu Dragnea, conform Cancan.ro.

Îi scria din delegaţii

Liviu Dragnea a ochit-o pe Suzi, prietena fostei iubite, Irina. El nu a putut să nu îi ofere atenție nici măcar când era la o întânire cu un șef de stat și un prim-ministru. Politicianul avea conversații fierbinți cu tânăra pe când era în Serbia.

Suzi încearcă să-i atragă atenția politicianului de mai bine de un an. Aceasta l-a consolat pe fostul șef PSD și când iubita sa avea un amant din Galați, chiar dacă tânăra îi acoperea urmele amicei sale. Irina îi spunea lui Dragnea că iese în oraș cu Suzi, dar realitatea era alta. Tânăra a uitat de prietena ei și a decis să pună mâna pe faimosul politician, chiar dacă a încălcat „regula fetelor”.

Îi cerea poze

Suzi a decis să-l cucerească pe Dragnea, chiar dacă se afla într-o întâlnire de afaceri. Ea i-a trimis mesaje și poze indecente fostului șef al PSD, care nu s-a arătat indiferent.

„Mă enervează poza ta de profil”, scrie Liviu, la care Suzi replică: „De ce?, întreabă Suzi, cu un hohot de râs. „Mă urcă pe pereți și nu mai sunt atent la ăștia. Mă gândesc numai la prostii. Cred că poți mai mult. Să-mi arăți”, insistă Dragnea.

Apoi Suzi îi trimite două poze: „Sunt noi”, spune Suzi. Liviu Dragnea îi scrie: „Bunăciune. Data trecută, după mulți ani, am avut prima discuție serioasă cu tine. Și chiar ai o gândire profundă și matură”, a replicat Liviu Dragnea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...