Carmen Dan vrea să-l viziteze pe Liviu Dragnea la pușcărie. ”Eu nu mă dezic”

Dragnea la pușcărie

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat duminică seara că ia în calcul să-l viziteze pe Liviu Dragnea la pușcărie, menţionând că ea nu se dezice de trecut, ca alţi colegi de partid.

“Nu am vorbit cu domnul preşedinte, e şi o perioadă specială, cea de carantină, nu s-a întâmplat să existe această solicitare. Dânsul stabileşte cu cine poate discuta telefonic în această perioadă. În această perioadă, l-au vizitat cei din familie şi evident avocatul. Binenţeles că iau în calcul această posibilitate (de a-l vizita -n.r.). Eu nu sunt din categoria celor care se dezic. În ultima vreme, am văzut destui, din păcate, chiar din partid, care se dezic de cea a fost înainte. Liviu Dragnea are un merit extraordinar, Liviu Dragnea a ţinut acest partid unit. Prefer să nu dau exemple pentru că nu sunt un om conflictual. Lucurile trebuie să se aşeze, sunt convinsă că se vor aşeza. Am încredere foarte mare în acaestă perioadă în puterea de a strânge şi a da acest semnal de unitate pe care o are premierul Dăncilă”, a declarat Carmen Dan, la Antena 3.

Nu se aștepta să ajungă Liviu Dragnea la pușcărie

Ministrul a precizat că nu se aştepta la decizia de condamnare în ceea ce-l priveşte pe fostul lider al PSD, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman.

“Eu nu am crezut niciun moment că soluţia va fi cea care a fost. Odată ce s-a întâmplat, cred că toată lumea, cei din PSD, au perceput asta ca pe un şoc. Ulterior, membrii acestui partid conştientizează că acest partid mare să-şi regăsească echilibrul. Eu nu mă aşteptam. Nu sunt un politician foarte, vechi, dar am constatat că atunci când acest partid a trecut prin crize, a avut capacitatea extraordinară de a se regrupa şi de a găsi echilibrul de a traversa crize”, a completat Carmen Dan.

În altă ordine de idei, ea a declarat, că nu va mai candida pentru o funcţie de vicepreşedinte al Partidului Social Democrat, precizând că, dacă Viorica Dăncilă va candida pentru preşedinţia formaţiunii, o va susţine.

“Nu vizez nicio funcţie. Sunt vicepreşedinte al partidului, dacă se va lua decizia să se facă alegeri şi pentru vicepreşedinţi, nu voi candida pentru un alt mandat. Vom vedea . Din ce s-a stabilit, cel puţin până în acest moemnt, se va pune pe masă mandatul de preşedinte, preşedinte executiv şi secretar general”, a declarat Carmen Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ