Dragnea îl face praf pe Iohannis: Cât tupeu să ai încât să interzici românilor chiar și dreptul de a se supăra?!?

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea s-a dezlănțuit împotriva președintelui Klaus Iohannis după eșecul de la Consiliul JAI de săptămâna trecută.

CITEŞTE ŞI: Simion pune tunurile pe Iohannis: Are conturi la bănci austriece, a luat chirie de la o bancă austriacă!

Fostul lider PSD nu este deranjat de eșecul înregistrat în privința aderării la Schengen cât pentru faptul că președintele a cerut ca orice diferend cu Austria să fie rezolvat pe cale diplomatică, iar nu prin acțiuni radicale.

Pe fostul lider al PSD nu l-a deranjat atât votul dat în Consiliul JAI, mai ales că este unul dintre politicienii responsabili pentru eșecurile din trecut, ci atitudilea lui Klaus Iohannis.

Preşedintele a oprit boicotul

În opinia lui Liviu Dragnea, președintele trebuia să îndemne la un boicot total împotriva Austriei, iar nu să ceară rezolvarea problemelor pe cale diplomatică.

„De o ipocrizie și slugărnicie fără margini, Iohannis a deschis gura. Dar nu ca să le spună românilor că au dreptate să fie mâhniți. Nu. Ci ca să-i asigure pe stapânii lui că țara pe care o conduce va sta în continuare cu capul plecat și va accepta să fie furată și umilită în continuare. Cât tupeu să ai încât să interzici românilor chiar și dreptul de a se supăra?!?”, a arătat fostul politician PSD.

„Tu, Klaus, Guvernul, Parlamentul și stăpânii voștri i-ați mințit, i-ați umilit, i-ați îngenuncheat, i-ați jefuit, le-ați distrus viitorul copiilor, le-ați luat și ultima brumă de speranță și vrei să vă și aplaude pentru asta? Să vă fie rușine!”, a spus Liviu Dragnea, într-o postare pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here