Dragnea dă LOVITURA: Curtea de Apel i-a acceptat strămutarea!

Curtea de Apel Bucuresti a desfiintat, luni, pe 14 iunie, decizia Tribunalului Bucuresti din 27 mai prin care a fost respinsa cererea lui Dragnea de eliberare conditionata din inchisoare.

Pe 27 mai, Tribunalul Bucuresti respinsese cererea in care Liviu Dragnea solicita sa fie eliberat din Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeapsa de trei ani si jumatate primita in 2019 in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Inainte de decizia tribunalului, Dragnea a deschis un alt proces la Curtea de Apel Bucuresti in care fostul lider PSD solicita stramutarea, de la Tribunalul Bucuresti la un alt tribunal din tara, a procesului privind eliberarea sa conditionata din inchisoare. Dragnea sustinea ca judecatorii de la Tribunalul Bucuresti nu pot fi impartiali in judecarea cererii sale, deoarece au semnat o petitie fata de modificarea Legilor justitiei, pe vremea guvernarii PSD.

Procesul se va muta la Giurgiu

Desi decizia Tribunalului Bucuresti era una definitiva, Curtea de Apel Bucuresti a desfiintat-o, iar procesul se va muta la Giurgiu.

„Admite cererea de stramutare formulata de catre petentul Dragnea Liviu Nicolae cu privire la dosarul nr.7901/302/2021. In baza art.74 alin.2 Cod proc.penala dispune stramutarea judecarii contestatiilor formulate de catre petentul Dragnea Liviu-Nicolae si de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie impotriva sentintei penale nr.1025 pronuntata la data de 27.04.2021 de catre Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti in dosarul nr.7901/302/2021 de la Tribunalul Bucuresti la Tribunalul Giurgiu. In baza art.74 alin.5 Cod proc.penala desfiinteaza decizia penala nr.529 din data de 27.05.2021 pronuntata de catre Tribunalul Bucuresti – Sectia I penala in dosarul nr.7901/302/2021. In temeiul art.74 alin.4 Cod proc.penala instiinteaza Tribunalul Bucuresti si Tribunalul Giurgiu despre admiterea cererii de stramutare. Fara cale de atac”, se arata in hotararea CAB.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea rămâne la pușcărie! Judecătorii au decis

Liviu Dragnea se afla in penitenciar din 27 mai 2019, cand a fost condamnat definitiv de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here