Dragnea a fost învins prima dată. Răzvan Burleanu a fost ales preşedinte al FRF în defavoarea lui Ionuţ Lupescu

Răzvan Burleanu a câştigat, miercuri, un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), după ce l-a învins încă din primul tur de scrutin pe principalul contracandidat Ionuţ Lupescu. Răzvan Burleanu a declarat, după ce a câştigat un nou mandat la şefia forului fotbalistic român, că este mândru de cei care l-au votat, pentru că au fost fermi, drepţi şi integri.

„Deşi nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit”, a spus Burleanu. La rândul său, Ionuţ Lupescu a spus, după ce a pierdut alegerile de la FRF, că le urează membrilor federaţiei să aibă parte de dezvoltarea pe care şi-o doresc.

„Numărul meu de telefon rămâne acelaşi, cum a fost de patru ani. Le mulţumesc contracandidaţilor pentru participare. Mulţumesc întregii mele echipe pentru modul în care am reuşit să lucrăm pentru dumneavoastă. Aţi fost fermi, drepţi integri, sunt mândru că fac parte din această familie. Deşi nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit. Mâine avem şedinţă de management, deci nu beţi prea mult în seara asta. Voi fi un preşedinte care va ţine cu voi, vom avea o unitate, cea a oamenilor de bine”, a declarat Burleanu, după ce a fost ales pentru un nou mandat.

El a îndemnat electorii să voteze candidaţii din echipa lui pentru funcţia de membru al Comitetului Executiv al FRF. Răzvan Burleanu a obţinut 168 de voturi, iar Ionuţ Lupescu 78 de voturi. Marcel Puşcaş a primit 8 voturi, iar Ilie Drăgan niciun vot.

La Adunarea Generală au votat 254 de membri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here