Furtuna face victime în Vaslui. Două persoane au fost lovite de trăsnet

sursa : Google
sursa : Google

Tragedie în județul Vaslui. O persoană a murit, iar alta a suferit arsuri, după ce au fost lovite de trăsnet, vineri, în timpul unei furtuni violente.

Din primele informații, unul dintre bărbați lucra la acoperișul unei case, în momentul în care a fost lovit de trăsnet. Rudele acestuia au sunat la 112 cerând ajutor, însă echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic. Cealalată persoană are arsuri pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului și a fost transportată la spital.

„La sosirea echipajelor la faţa locului una dintre victime era decedată, cealaltă prezenta arsuri pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului. Aceasta persoană a fost preluată de ambulanţa tip C aparţinând SAJ Vaslui substaţia Bârlad şi transportată la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului municipal Bârlad”. (ISU Vaslui).

Judeţul Vaslui a fost sub avertizare cod portocaliu de intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice şi ploi în averse, care pe alocuri pot depăşi 35 litri/ mp.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

*