Dosar penal pentru favorurile de care a beneficiat primarul Neculai Onţanu la ducerea în arest

Neculai Onţanu

Neculai OnțanuParchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a înregistrat luni un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare a sediului profesional și neglijență în serviciu, în legătură cu modul în care Neculai Onțanu a fost dus la Arestul Poliției Capitalei.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, procurorii au început urmărirea penală în acest dosar cu privire la faptă (in rem).

Dosarul a fost deschis ca urmare a sesizării Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcției Generale a Poliției Municipiului București de către Serviciul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul aceleiași direcții. În sesizare se arată faptul că, la data de 25 martie, în jurul orelor 14,00, profitând de neatenția agenților aflați în serviciu în punctul de control acces, un polițist local a pătruns în curtea sediului Arestului Capitalei cu un autoturism în care se afla primarul suspendat al Sectorului 2, Neculai Onțanu, pe numele căruia instanța emisese un mandat de arestare preventivă.

Mașina în care se afla Neculai Onțanu a intrat în curtea arestului, în același timp în care o dubă a Poliției ieșea. Cercetările sunt efectuate în cauză de către Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here