Dale de beton, aruncate de pe bloc! Dorel lucrează la Oborul Nou nr 13

Vineri, 20 mai, lucrătorii unei firme tip „Dorel”, care face anvelopări la blocurile din sectorul 2 au pus în pericol, la propriu, viața oamenilor care treceau prin preajma blocului de pe strada Oborul Nou nr. 13, lângă liceul Iulia Hasdeu. Reprezentantul firmei i-a spus colaboratorului Cetățeanul.net că oricum România este cu mulți ani în urma altor state din UE.

Cetățeanul.net solicită Poliției locale și Inspectoratului de Stat în Construcții să ia măsuti de urgență împotriva acestui mod de lucru, de-a dreptul criminal!

Cum se scuză „Dorel ” SRL

Locatarul care a filmat scena incredibilă a declarat, pentru Cetățeanul.net: „Când am început să filmez a venit reprezentantul unei firme care se ocupa de anvelopare, sa ma întrebe dacă este am vreo problema, că este sigură zona și totul este ok. I-am spus că nu este normal să se lucreze asa. După scurt timp a venit reprezentantul firmei care se ocupa cu aruncarea dalelor de pe bloc care mi-a explicat că Primăria a stabilit un buget pe care firma l-a acceptat, că nu se poate monta un tobogan de plastic pentru că s-ar sparge. Tot în discuția cu el mi-a spus ca au primit acordul asociației de proprietari sa arunce dalele de pe bloc si ca pana la urma suntem în România si suntem cu multi ani în urmă altor state din UE”.

Mai mult, ne-a declarat autorul filmului „la un moment-dat, angajatul care trebuia sa supravegheze că nu trece nimeni în zona care se aruncă dalele era plecat, moment în care se aruncau dale de pe bloc în continuare”. El mai spune și că, inclusiv atunci când au început lucrările în subsol  se lucra sâmbătă la ora 13, ora la care legea spune că nu ai voie sa deranjezi locatarii din bloc iar angajatul care spărgea cu pickamerul în subsol mirosea a alcool. „Iar pentru ca tabloul sa fie complet, nici un angajat la aceasta lucrare nu poartă echipament de protecție”, ne-a mai declarat colaboratorul cetățeanul.net.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here