Dolj. Un bărbat a bătut un bătrân căruia i-a furat peste 11.000 de lei

Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com
Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a intrat în locuinţa unui bătrân, l-a bătut,si i-a furat peste 11.000 de lei. El a fost prins de poliţişti într-un bar, având asupra lui toți banii. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi, în noaptea de sâmbătă, prin apel 112, de un bărbat de 34 de ani, din comuna Poiana Mare, că vecinul său, un bărbat de 77 de ani, a fost tâlhărit, potrivit .g4media.ro.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care din primele cercetări au stabilit că, în urmă cu aproximativ 20 de minute, în timp ce persoana vătămată dormea, în imobilul sau, unde locuieşte singur, ar fi pătruns un bărbat pe care nu l-a recunoscut, care iniţial l-ar fi ameninţat, cerându-i bani, iar ulterior l-ar fi lovit cu pumnii peste faţă şi corp, deposedându-l de suma de 11.400 de lei, după care a părăsit imobilul, plecând într-o direcţie necunoscută. Bărbatul de 77 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a comunicat IPJ Dolj.

Poliţiştii au găsit într-un bar din localitate, un bărbat de 32 de ani din Poiana Mare, care avea asupra sa suma de bani furată de la bătrân.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de  comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat, luni, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.