luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDoi iubiţi găsiţi morţi, deşi femeia apelase disperată la 112: Poliţia a...

Doi iubiţi găsiţi morţi, deşi femeia apelase disperată la 112: Poliţia a mers în zonă, dar pentru că nu era scandal…a plecat

-

O femeie şi un bărbat, concubini, au fost găsiţi decedaţi, luni, cu urme de violenţă, într-un imobil din localitatea Mircea Vodă, a anunţat IPJ Brăila.

CITEŞTE ŞI: EXIT-POLL CURS-Avangarde. Rezultatele alegerilor la ora 20.00

Trupurile celor doi au fost găsite după ce duminică la Dispeceratul SNUAU 112 Brăila a fost înregistrat un apel telefonic în care o femeie se auzea ţipând, însă poliţiştii nu au dat de urma acesteia.

Cu o zi înainte, femeia a sunat la 112 strigând că e în pericol, dar nu a fost găsită Doi iubiți, găsiţi morți într-o casă din Brăila. Cu o zi înainte, femeia a sunat la 112 strigând că e în pericol, dar nu a fost găsită Data publicării: 11.06.2024 18:53 Foto cu caracter ilustrativ: captură Digi24 O femeie şi un bărbat, concubini, au fost găsiţi decedaţi, luni, cu urme de violenţă, într-un imobil din localitatea Mircea Vodă, a anunţat IPJ Brăila. Trupurile celor doi au fost găsite după ce duminică la Dispeceratul SNUAU 112 Brăila a fost înregistrat un apel telefonic în care o femeie se auzea ţipând, însă poliţiştii nu au dat de urma acesteia. „La data de 10 iunie a.c., ora 12,31, la Dispeceratul SNUAU 112 Brăila a fost înregistrat un apel telefonic, în care se aude o femeie care ţipă şi spune că se află în pericol, fără a preciza date privind identitatea sau locul în care se află. Apelul la 112 a fost însoţit de date de localizare.

Două echipe mobilizate

Imediat, în localitatea Mircea Vodă au fost dirijate două echipe din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca, pentru a efectua verificări. În urma verificărilor efectuate, nu au fost obţinute date care să confirme faptul că în zonă ar fi avut loc un conflict. Nu se auzeau zgomote şi nici vreun conflict în derulare la imobilele din zona respectivă. S-au purtat discuţii cu locuitorii din zonă, pentru a încerca identificarea unui imobil unde ar fi avut loc un conflict, încercându-se, totodată, identificarea apelantei, inclusiv prin prezentarea persoanelor identificate, spre recunoaştere, a numărului de telefon de pe care s-a apelat”, se arată într-un comunicat de presă remis luni de IPJ Brăila. IPJ Brăila precizează că „niciuna dintre persoane nu a putut oferi informaţii care să ajute la identificarea locaţiei sau a apelantei”. „S-a încercat reapelarea postului telefonic, fără rezultat, numărul fiind alocat unei cartele pre-pay neînregistrate. Din verificările efectuate şi datele deţinute, la acest moment, telefonul ar aparţine unei femei de 44 de ani, din comuna Mircea-Vodă, însă la momentul efectuării verificărilor în teren vecinii nu au putut furniza această informaţie.

Astăzi, 11 iunie a.c., în jurul orei 09,45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Mircea-Vodă, au fost găsite două cadavre ce prezentau urme de violenţă. A fost stabilită identitatea acestora, fiind vorba de doi concubini, un bărbat de 50 de ani şi o femeie de 44 de ani, ambii din comuna Mircea-Vodă. Ambele cadavre au fost preluate de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările continuă, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei”, informează IPJ Brăila.

Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că, anterior evenimentului, nu au mai existat sesizări în contextul violenţei domestice în care să fi fost implicată vreuna dintre cele două persoane.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...