Doi bolnavi transferaţi de la Institutul „Matei Balş” au fost externaţi în cursul acestei zile

Matei Balș

Reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” au transmis, marţi, că doi pacienţi transferaţi la formaţiunea ROL 2 în urma incendiului de la Institutul „Matei Balş” au fost externaţi în cursul acestei zile.

Cei doi bolnavi internaţi la Terapie Intensivă sunt în continuare în stare gravă. Unul dintre ei s-a negativat la COVID-19. 

Care este starea celor doi pacienţi externaţi 

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” comunică că doi dintre pacienţii răniţi în incendiul de la Spitalul „Matei Balş”, transferaţi şi internaţi la Formaţiunea medicală de nivel ROL 2 de la Institutul „Ana Aslan” din Otopeni, au fost externaţi marţi, potrivit.stiripesurse.ro.

„Cei doi pacienţi internaţi în Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” (SUUMC) se află, în continuare, în stare gravă. Ei sunt intubaţi şi ventilaţi mecanic. Unul dintre pacienţi este încă pozitiv la testele RT PCR efectuate. Iar cel de-al doilea s-a negativat la COVID-19. Familiile sunt în contact permanent cu echipele medicale implicate în tratamentul celor doi pacienţi”, a transmis spitalul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here