DOCUMENT Din nou restricții de trafic în Pipera, impuse de CFR. O trecere la nivel cu calea ferată, închisă

Se închide circulația între Eforie Nord și Techirghiol

De parcă nu era de ajuns haosul creat de lucrările pentru intrarea în București a autostrăzii A3, noi restricții de trafic în Pipera, cartierul corporatiștilor, au fost impuse începând de astăzi.

”În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București și avizul Brigăzii Rutiere, se vor efectua lucrări de către CFR pentru remedierea avariilor la infrastructura căii ferate de la kilometrul 10+132 linia 800 București-Lehliu fir I și II. Se închide trecerea la nivel cu calea ferată pe sub Podul Pipera. Lucrarea începe din data de 08.10.2018”, se arată într-o adresă a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Brigada Rutieră.restricții de trafic în Pipera

De mai bine de o lună de zile, mai sunt restricții de traffic în Pipera, pe Șoseaua Petricani, la intersecția cu Strada Fabrica de Glucoză, unde va pătrunde în Capitală Autostrada A3 București – Ploiești. De asemenea, pe Strada Fabrica de Glucoză se lucrează la supralărgirea arterei la patru bezi, pe baza unui contract încheiat de Primăria Municipiului București.

CITEȘTE și FOTO Cum se lucrează pe șantierul pe care nimeni nu-l vrea terminat, pentru că ar gâtui traficul în Pipera

 

LĂSAȚI UN MESAJ

*