DNA confirmă dezvăluirile Cetățeanul! Firea a adus șef la ALPAB un individ cercetat penal pentru abuz în serviciu

DNA
Gabriela Firea l-a pus pe „„penalul” Aurelian Andrei Popa „la butoanele” ALPAB

Direcția Națională Anticorupție a confirmat azi că Aurelian Andrei Popa, domnul pus Gabriela Firea șef la „Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement” București este cercetat penal pentru abuz în serviciu, așa cum a dezvăluit Cetățeanul.net.

Deși dezvăluirile Cetățeanul.net au cuprins inclusiv documente (ordonanțele procurorilor!) Gabriela Firea a preferat să-l acopere pe Popa. Citește și

DNA, din nou în curtea Primăriei lui Firea! Aurelian Andrei Popa, șeful ALPAB, anchetat pentru abuz în serviciu

Comunicatul DNA

„La data de 18 martie 2011, suspectul Popa Aurelian Andrei a îndeplinit, cu încălcarea legii, un act legat de atribuțiile de serviciu care decurgeau din funcția de director general al C.N. A.P.M. S.A., în sensul că a cumpărat pentru companie un teren situat în extravilanul comunei Agigea, fără a avea mandat în acest sens și la un preț mult mai mare decât valoarea comercială reală.
Procedând în această manieră, suspectul a provocat companiei pe care o conducea un prejudiciu în valoare de 1.761.160,84 lei, reprezentând prețul terenului achiziționat în modalitatea de mai sus, concomitent cu obținerea unor foloase necuvenite pentru vânzătorul terenului”.

LĂSAȚI UN MESAJ