Distracție pe litoral fără măști de protecție și distanțare socială

foto, sursa: digi24
foto, sursa: digi24

Cluburile din Mamaia au fost pline sâmbătă seară de tineri dornici să de distreze. Masca de protecție și distanțarea fizică au lipsit. Tinerii au cântat și au dansat că în timpul în care nu există coronavirus.

Deoarece a fost Sf. Maria, au curs valuri de șampanie și s-au făcut focuri de artificii pe litoral.

<

Tinerii din Vama Veche s-au distrat distrat. Noaptea trecută, vamaioții au dansat umăr la umăr, înghesuiți în mijlocul străzii, chiar sub ochii polițiștilor. În imaginile surprinse aseară, se observă că nu toți turiștii purtau mască.

Acest lucru deși aceasta este obligatorie pe falezele din stațiuni, între orele 18:00 și 24:00. Petrecăreții au uitat de distanța fizică și s-au lăsat purtați de ritmurile antrenante. La ora 23:00 muzica s-a oprit, dar turiștii nu au plecat la culcare, ci s-au mutat pe plajă, potrivit digi24.ro

Epavă arsă la Costinești

Epava de la Costinești, simbol al stațiunii, a ars sâmbătă. Se pare că doi tineri s-ar fi urcat pe epavă și ar fi pus focul. 

Imaginile cu epava arzând la Costinești au ajuns pe Facebook. Se pare că Poliția doar a luat la cunoștință situația. Turiștii susțîn că au văzut două persoane pe epavă în momentul în care a fost declanșat incendiul, susțînând ipoteza unui incendiu intenționat. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here