Directorii lui Oprescu vânează like-urile pe Facebook cu premii scumpe

Șefii Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București, instituție aflată în subordinea edilului-șef , Sorin Oprescu, premiază like-urile pe Facebook cu produse cosmetice scumpe.

Astfel, în loc să se preocupe de programele sociale, șefii vor să promoveze instituția, de parcă aceasta ar fi scopul Direcției, să fie cunoscută și plăcută pe pagina de socializare.

concurs directia sociala„Această pagină oficială aparținând Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București are, în momentul de față, 4.989 de like-uri! Așadar, persoana care va da like-ul cu numărul 5.000 va fi premiată de noi cu produse L’Occitane en Provence, o cremă de față Guinot și un parfum Zara Woman Oriental Fruity. Și fiindcă lavanda este cunoscută drept una dintre cele mai folosite plante aromatice, deoarece emană un parfum irezistibil, vă oferim și un buchet de lavandă cu doi săculeți de lavandă de la Levănțica cu Dichis!”, este anunțul postat de Direcția Socială pe pagina oficială de Facebook.

Și, like-ul cu numărul 5.000 a venit, așa că Direcția va da o cremă de față care costă aproximativ 150 de lei și un parfum a căruit preț depășește 100 de lei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here