Directorii generali ai două societăți navale din Galați au fost schimbați

Două companii navale importante din Galați, aflate în subordinea Ministerului Transporturilor, au noi directori generali.

Astfel, potrivit deciziei oficialilor ministerului, Alexandru Șerban (FOTO), consilier local PNL, a fost numit în funcția de director general al Administrației Porturilor Dunării Maritime (APDM) Galați.

APDM și AFDJ Galați au noi directori generali

Alexandru Șerban îl înlocuiește pe Bogdan Ardean, membru PSD, fost director al Ecosal înainte de a ocupa această funcție.

Citiți și
povestea-din-spatele-crimei-in-stil-mafiot-de-la-galati-femeia-care-a-platit-doi-barbati-sa-ii-omoare-sotul-a-povestit-totul-politiei-1239676

Alexandru Șerban trebuie să renunțe la postul de consilier local pentru a-și prelua postul de la APDM. Conducerea Ministerului Transporturilor l-a desemnat pe Sorin Crețu, consiliier județean PNL, director general al Administrației Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ) Galați.

Citiți și
galati-si-braila-pe-lista-oraselor-cele-mai-poluate-din-romania/

Acesta îl înlocuiește în funcție pe Dorian Dumitru, nominalizat de PSD pentru ocuparea funcției de conducere.

Și Sorin Crețu trebuie să renunțe la funcția de consilier județean PNL pentru a nu se afla în incompatibilitate. De asemenea, și membrii din consiliile de administrație ale celor două societăți, care fuseseră susținuți de PSD, au fost schimbați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here