luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDîncu, atac la PNL: În unele locuri era deranjant acest lucru…

Dîncu, atac la PNL: În unele locuri era deranjant acest lucru…

-

„PNL a furat startul alegerilor prezidențiale. A expune un lider care este militar, un ostaș, în postura de scriitor este ușor contradictoriu”, a declarat Vasile Dîncu la RFI.

CITEŞTE ŞI: Efectul măsurilor PSD de scădere a inflației: prețurile materialelor de construcții se vor reduce puternic în acest an

Vasile Dîncu crede că „s-ar putea să fie imposibil de negociat” o strategie comună PSD-PNL pentru alegerile prezidențiale.

„Cred că nu va fi simplu, pentru că am văzut un push mediatic, o încercare de a împinge această idee a candidaturii unui liberal, obligatoriu, ca și condiție sine qua non a mersului înainte al partidului, a domnului Ciucă probabil. Deci probabil că va fi complicat, pentru că s-a internalizat această idee, am auzit-o continuu și în timpul campaniei, din partea mai multor lideri, deci s-ar putea să fie imposibil de negociat”, a spus Dîncu.

Ciucă a furat startul

Întrebat dacă faptul că PNL l-a promovat pe Nicolae Ciucă în campania pentru europarlamentare drept candidat la alegerile prezidențiale a deranjat PSD-ul, social-democratul a răspuns: „În unele locuri era deranjant acest lucru și chiar au fost interzise panourile de prezidențiale, fiind o campanie mascată panourile cu domnul Ciucă (…). Sigur că nu era foarte plăcut să vezi că unul din parteneri, unul din colegii de coaliție fură startul, ca să spunem așa”.

Vasile Dîncu e de părere că românii nu vor un președinte scriitor.

„A fost o încercare, o strategie de a personaliza mai mult liderul, de a-l expune mai mult. Sigur, dar a fost poate și un pic inadecvată, pentru că nu cred că a expune un lider care este militar, are o altă definiție, un ostaș… în postura de scriitor. Este ușor contradictoriu. Cred că a fost o greșeală strategică (…). Nu cred că românii își doresc neapărat un scriitor la conducerea țării (…). Eu am un respect deosebit, am lucrat cu domnul președinte Nicolae Ciucă, este un foarte loial partener al nostru de coaliție”, a mai spus Dîncu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...