Dezvăluiri din PNL: Nicolae Ciucă are toate şansele să ajungă preşedintele României

Nicolae Ciucă FOTO: gov.ro

Prim-vicepreședinte PNL, Rareș Bogdan, a afirmat că partidul său mizează pe prim-ministrul Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale din 2024.

CITEŞTE ŞI: Ciucă şi Ciolacu merg la Bruxelles să ceară bani de pensii!

„Nu pot să spun acest lucru. Pot să spun că este premier și pot să asigur că are tot sprijinul PNL, care e în spatele dânsului. Dacă va fi cel mai bine poziționat și își va dori, și vom avea o confruntare prezidențială stânga – dreaptă sau cu AUR, USR, alți candidați, PNL mizează inclusiv pe domnul Nicolae Ciucă. Dar nu este singura opțiune.

Este simplu (n. r.: cum ne alegem candidatul). În funcție de încrederea de care se bucură, de profilul candidatului, de modalitatea în care relaționează și internațional, și intern. Dacă Nicolae Ciucă trece iarna cu bine, și prin furtuna care se apropie, și scoate acest Guvern și România într-o situație de stabilitate în aprilie-mai, se înscrie fără nicio problemă la prima șansă de a cuceri președinția, de la mare distanță”, a spus Rareș Bogdan la DC News.

PSD nu va renunţa

„Nu cred că PSD va renunța (n.r.: la propriul candidat). PSD are un activ numeros, oaste serioasă, care vine din spate și pune presiune. Deci, cu siguranță, PSD va avea candidat la președinție.

Sunt convins că vom putea avea o dezbatere de idei, nu vom avea păruială de tip 2004 sau 2014. Cred că vom fi scuturați serios și țintuiți din alte părți, de pe extreme. Chiar dacă în turul doi vor ajunge candidatul PNL și candidatul PSD, bătălia până acolo va fi extrem de cruntă, dominată de agresivitate verbală”, a concluzionat Rareș Bogdan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.