Despăgubiri-record în cazul elicopterului SMURD prăbuşit în lacul Siutghiol

Rudele celor patru membri ai echipajului decedaţi anul trecut în decembrie, după ce elicopterul SMURD în care se aflau s-a prăbuşit în lacul Siutghiol, au fost despăgubite de compania care a asigurat aparatul de zbor.

accident SMURD SiutghiolFirma de asigurări a plătit deja suma necesară achiziţionării noului aparat de zbor, care va reintra în scurt timp în operarea serviciului medical al celor de la SMURD, scrie adevarul.ro.

Compania de asigurări a anunţat, într-un comunicat de presă, că a achitat 5,5 milioane de euro pentru înlocuirea aeronavei distruse în accidentul aviatic, precum şi pentru toate despăgubirile datorate urmaşilor legali ai membrilor echipajului, scrie digi24.ro.

Medicul Laura Vizireanu (39 de ani), asistenta Gabriela Harton (38 de ani), care era însărcinată, pilotul, comandor Petre Corneliu Catuneanu (47 de ani) şi copilotul, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel (42 de ani), şi-au pierdut viaţa în urma accidentului aviatic produs în 15 decembrie 2014, în judeţul Constanţa, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit în lacul Siutghiol.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here