Deşi practic nu mai au nicio valoare în politică, ALDE şi Pro România vor să se rupă: Altfel nu se poate!

Ponta cântă și PSDăncilă dansează
Foto: Gorjeanul.ro

Liderul ALDE Dambovita, Ionel Petre, a solicitat conducerilor ALDE si Pro Romania sa rupa fuziunea si sa ajunga la „separarea politica prin strangerea de mana”. Mai mult, el susține că fuziunea nu a fost bine primita de romani.

„Romania are prioritate! Alegerile generale au fost pierdute, dovada ca fuziunea prin absorbtie nu a fost bine primita de catre romani. Personal, am tras semnalul de alarma inca de la inceput, pentru ca oamenii nu vad cu ochi buni unirea unor extreme politice, reprezentate de adevaratii liberali si renegatii socialisti. E clar ca nu a fost decat un compromis de ultima ora, deloc de bun augur.

Acum membrii ALDE, dar si cei din PRO Romania isi manifesta dorinta de a merge pe drumuri separate. Este bine cunoscut faptul ca am depus intampinare in procesul de fuziune dintre cele doua partide, insa am convingerea ca fuziunea poate fi denuntata si de comun acord. Politica la fel si legile sunt facute de oameni pentru oameni!

In concluzie, solicit public conducerii celor doua partide separea politica prin strangere de mana. Am incredere ca se intelege faptul ca altfel nu se poate!”, a scris Ionel Petre pe Facebook.

PRO Romania si ALDE au decis, intr-un congres comun, organizat in noiembrie 2020, fuziunea celor doua partide. Membrii ALDE au candidat pe listele Pro Romania la alegerile generale, insa formatiunea nu a trecut pragul electoral.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here