Descinderi la persoane suspecte de uciderea animalelor

Zeci de percheziţii au loc într-un dosar ce vizează infracţiuni precum luare și dare de mită, deturnarea licitațiilor publice, uciderea animalelor cu intenție şi spălare de bani.

Perchezițiile ar viza și DSVSA Braşov. Polițiștii din Brașov și jandarmii fac, marți, 22 de percheziții domiciliare (19 în județul Brașov, 2 în județul Sibiu și una în județul Covasna) într-un dosar penal ce vizează infracțiuni de luare de mită, dare de mită, deturnarea licitațiilor publice, uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, fals material în înscrisuri oficiale și spălarea banilor.

„În urma punerii în executare a tuturor celor 32 de mandate de percheziție domiciliară, vizând sediile unor instituții publice, punctele de lucru ale unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice (funcționari publici, administratori de S.C.-uri și angajați ai acestora), se urmărește descoperirea și ridicarea de mijloace de probă (înscrisuri oficiale, echipamente informatice, evidențe extracontabile, sume de bani, etc.) ce urmează a fi administrate în probatoriu pe parcursul urmăririi penale, precum și conducerea la sediul poliției, în baza unor mandate de aducere, a 20 de persoane, pentru audieri”, informează IGPR. Perchezițiile vizează inclusiv DSVSA Brașov, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here