Descinderi la o grupare de jucători de poker neautorizați

Un bărbat a fost dus la audieri în urma a două descinderi care au avut loc în Bucureşti şi în Ilfov, într-un dosar privind organizarea de jocuri de noroc, fără autorizaţie.

Bărbatul ar fi organizat jocuri de poker la locuinţa sa din Sectorul 1 al Capitalei, dar şi la o proprietate din judeţul Ilfov. Taxa de participare era cuprinsă între 500 şi 1.500 de lei.

”În zilele de 15 şi 16 martie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în executare 2 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc, în formă continuată”, transmite Politia Capitalei.

În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate mai multe seturi de jetoane care ar fi fost folosite pentru desfăşurarea jocurilor, precum şi aproximativ 50.000 de lei, 13.650 de euro şi 100 de dolari. De la organizatorul jocurilor au mai fost ridicaţi 20.000 de lei şi 2.000 de euro, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here