Deputat PNL, prins băut la volan! Ce spune parlamentarul

Luni seară, deputatul PNL de Timiș Ben Oni Ardelean a fost prins la volan, sub influiența băuturilor alcoolice, de un echipaj al Poliției Rutiere din Capitală. Pentru fapta sa a primit o amendă și i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de trei luni.

Luni seară, după ora 22, un agent de circulație a oprit mașina deputatului PNL în Piața Victoriei, adică chiar în fala Guvernului, pentru un control de rutină, mai ales că există și restricția de circulație între orele 22 și 5, când te poți deplasa doar cu declarație pe propria răspundere.

Polițistul l-a identificat pe șofer ca fiind chiar Ben Oni Ardelean, proprietarul mașinii, căruia i-a cerut să sufle în aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Permis suspendat pentru 90 de zile

Deputatul PNL de Timiș consumase alcool, dar nu foarte mult, limita pentru întocmirea unui dosar penal fiind de peste 1,6 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ben Oni Ardelean a fost sanctionat contraventional conform art. 102/3/a si permisul i-a fost suspendat pe o perioadă de 90 zile.

Conform declarației de avere, Ben Oni Ardelean este unul dintre cei mai bogați parlamentari. Deputatul PNL, care e pastor baptist, deţine nouă terenuri intravilane şi unul agricol, în judeţul Timiş, precum şi două case de locuit şi un apartament. Ardelean mai are trei maşini, un Volkswagen, un Audi şi un BMW.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here