„Delirul mediatic” al primarului Ciucu: A reabilitat vreo 20 de blocuri, toate moștenite de la PSD

Consilierul general Adrian Vigheciu (PSD) îl acuză pe primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu că a așteptat să vină anul 2023, an preelectoral, pentru a începe reabilitarea blocurilor, „ceva ce datoria, bunul-simț și contextul economic îl obligau să facă de mult”.

Adrian Vigheciu spune că administrația locală a Sectorului 6 și primarul Ciprian Ciucu se mândresc cu reabilitarea termică a blocurilor, deși sunt doar 20 în curs de reabilitare și acelea de pe vremea fostului primar PSD Gabriel Mutu.

Mai mult, consilierul susține că proiectele de reabilitare anunțate ieri de primarul Sectorul 6 pe pagina sa de Facebook sunt posibile tot datorită votului PSD, având în vedere că USR s-a abținut de la vot.

Adrian Vigheciu subliniază că, în pofida problemelor majore din ultimii ani cauzate de creșterea prețului gigacaloriei, nu s-au luat măsuri concrete pentru reabilitarea blocurilor, iar primarul Ciucu „a așteptat până în primăvara lui 2023 (an pre-electoral) să facă ceva ce datoria, bunul-simț și contextul economic îl obligau să facă de mult.”

„Sectorul 6 a rămas mult în urmă în acest proces de reabilitare a blocurilor. Nu aveai voie ca după 2020 să nu reabilitezi minimum 50 de blocuri anual, mai ales având în vedere creșterea accelerată a prețurilor”, a afirmat Adrian Vigheciu.

„La ce asistăm de la o vreme încoace pe pagina primarului de la Sectorul 6, Ciprian Ciucu, se numește delir mediatic.
Domnul primar și-a luat foarte în serios rolul de DJ pe pagina sa de Facebook, un fel de radio local al Sectorului 6 (să-l numim Radio Enervan), și se ocupă nu cu difuzarea muzicii, că am fi fost mai câștigați astfel, ci cu difuzarea acelui tip de zgomot alb, de fundal, perfect pentru adormirea vigilenței publicului.
Ieri, stimabila noastră gazdă și-a început una dintre multele sesiuni de manipulare a maselor pe calea undelor cu un mesaj aprig: domne, am atras atât de mulți bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor, că efectiv nu mai avem unde să-i punem. Mesajul ca mesajul, dar fără acel ton de „să vedeți ce lucrări o să facem noi acum”, parcă nu are farmec.
Asta în condițiile în care a așteptat până în primăvara lui 2023 (an pre-electoral să facă ceva ce datoria, bunul-simț și contextul economic (gigacaloria s-a tot scumpit în ultimii ani) îl obligau să facă de mult.
Pe cale de consecință, luând exemplu din bancurile cu Radio Erevan, încercăm și noi să adaptăm unul:
Întrebare: Este adevărat că Ciprian Ciucu reabilitează termic blocurile din Sectorul 6?
Răspuns: Este adevărat, dar nu le reabilitează el, ci vechea administrație (în 3 ani de mandat a reabilitat vreo 20 de blocuri, toate moștenite de la administrația PSD, penreu că el nu are niciun astfel de proiect implementat; nici acelea 20 recepționate, oricum…), iar finanțarea pentru lucrările viitoare a obținut-o tot datorită votului PSD, că USR-ul lui drag s-a abținut. Hahaha. Ce banc bun ne-a ieșit. Ați râs?”, a scris pe Facebook consilierul general Adrian Vigheciu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.