Decizie fără precedent! Organizație PSD, desființată!

noul președinte PSD Ilfov

Biroul Permanent Judeţean al PSD Olt a decis, în şedinţa de sâmbătă, dizolvarea organizaţiei PSD Caracal, întrucât ”a fost încălcat frecvent şi grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfăşoare în interiorul partidului”.

Potrivit unui comunicat de presă al PSD Olt, Birul Permanent Judeţean a decis, în şedinţa de sâmbătă, dizolvarea conducerii Organizaţiei Locale Caracal a PSD.

De asemenea, a decis desemnarea lui Doldurea Ion Marian în calitate de preşedinte interimar al PSD Caracal, în vederea coordonării activităţii, până la data organizării de noi alegeri.

”Aceste decizii au fost adoptate, întrucât, în cadrul organizaţiei respective, a fost încălcat frecvent şi grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfăşoare în interiorul partidului. Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa şi comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului. Regretăm cele întâmplate în cadrul organizaţiei, dar considerăm că decenţa şi dialogul au fost şi rămân valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt”, se arată în comunicatul PSD Olt.

Organizaţia susţine că, într-o perioadă dificilă, partidul are nevoie de ”stabilitate şi loialitate”.

”Rămânem, ca de fiecare dată, alături de membrii noştri, pe care îi asigurăm de tot sprijinul şi experienţa politică a conducerii judeţene şi centrale, în realizarea tuturor obiectivelor electorale şi de organizare internă”, a mai transmis PSD Olt.

Deciziile PSD Olt urmează să fie validate de Comitetul Executiv Naţional al partidului

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ