Decizie de ULTIMĂ oră: Credincioşii pot participa la Slujba de Înviere!

Hristos a înviat!

Vești bune pentru credincioși! Spre deosebire de anul trecut, credincioșii vor putea să participe anul acesta la Slujba de Înviere. Restricţiile vor fi ridicate până la ora 2.00 noaptea.

Raed Arafat a dezvăluit că autoritățile susțin participarea creștinilor la slujba de Înviere, iar până în acest moment, discuțiile sunt pro desfășurării acestui eveniment.

Informaţii false

Secretarul de stat în MAI le recomandă cetățenilor să mai aibă puțină răbdare și să nu ofere credit informatorilor falși care vor să creeze tensiuni între cetățeni și autorități.

CITEŞTE ŞI: Raed Arafat, avertisment pentru cei care refuză să meargă la spital: Să nu fie prea târziu!

„Cred că toată lumea a auzit ce a zis și președintele, și știu că și premierul a zis, că intenția este ca de Paște lumea să meargă la Înviere și să nu fie restricții în acest sens. Dar, concluzii nu sunt trase exact, cum va fi, ce va fi, pentru că urmează discuții și întâlniri între toți reprezentanții cultelor și bineînțeles la nivel guvernamental va fi prim-ministrul, voi participa și eu. Concluziile vor fi trase după aceste discuții și, cu siguranță, le va anunța domnul prim-ministru. În acest mod se va lucra în următoarele două zile. Sunt convins că se va clarifica situația, iar cei care încearcă să pornească în oameni ideea că nu li se va permite, nu va fi posibil și încep de acum, când mai este o lună, cu astfel de știri false în final trebuie lăsați la o parte și așteptate comunicările oficiale care ies din partea autorităților”, a declarat Raed Arafat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here