Decebal Făgădău a fost ales primar interimar al Constanţei după demisia lui Radu Mazăre

Radu Mazăre

Decebal FăgădăuViceprimarul Constanţei Decebal Făgădău a fost ales luni în unanimitate (16 voturi) de Consiliul Local să exercite atribuţiile de primar interimar al oraşului, după demisia lui Radu Mazăre.

Consilierii locali s-au întrunit luni într-o şedinţă extraordinară, pe ordinea de zi aflându-se un singur proiect, cel privind desemnarea unui viceprimar în vederea exercitării atribuţiilor primarului municipiului Constanţa, ca urmare a încetării de drept a mandatului lui Radu Mazăre.

Consilierii au avut de ales între viceprimarii Decebal Făgădău şi Gabriel Stan, votul fiind secret.

Astfel, Decebal Făgădău a fost ales primar interimar cu 16 voturi pentru şi niciun vot împotrivă, în timp ce celălalt viceprimar, Gabriel Stan, nu a primit niciun sufragiu, şapte voturi fiind anulate. Decebal Făgădău a declarat jurnaliştilor, la finalul şedinţei Consiliului Local Constanţa, că doreşte ca mandatul său de primar interimar să fie unul cu vorbe puţine, dar cu fapte multe.

„Le mulţumesc colegilor mei consilieri pentru încrederea acordată, va fi un mandat cu vorbe puţine şi sper cu fapte şi rezultate multe. Îmi doresc să am o colaborare excelentă atât cu Consiliul Local, cu Executivul municipalităţii, şi de asemenea voi deschide o relaţie cu tot ceea ce înseamnă viaţa Constanţei. Este o mare onoare şi o mare responsabilitate. Constănţenilor le transmit un mesaj de încredere, un mesaj de siguranţă în ceea ce priveşte atât viaţa oraşului, din toate punctele de vedere, şi cred că împreună putem, într-un an, să schimbăm multe lucruri în bine”, a spus Decebal Făgădău.

Consilierii locali trebuie să aleagă în următoarea şedinţă un alt viceprimar care să preia responsabilităţile avute de Decebal Făgădău.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here