Dăncilă: Ponta știe doar să distrugă. PSD nu va colabora cu ProRomânia

Dăncilă se laudă că a strâns peste un milion de semnături pentru candidatura la prezidenţiale
Foto: B1

Viorica Dăncilă l-a catalogat pe Victor Ponta ca având un stil duplicitar şi mincinos, după ce fostul premier a afirmat că liderul PSD i-a promis că va da ALDE afară de la guvernare şi că Pro România va primi ce ministere vrea. Viorica Dăncilă a susţinut că PSD nu face trocuri politice.

Viorica Dăncilă a reacţionat la postarea liderului Pro România, acuzându-l pe acesta că are un stil duplicitar şi mincinos.

„Stilul acesta mincinos şi duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorinţa permanentă de a ieşi în faţă prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască şi ştie doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele ţării, ci pe interese personale”, a scris Viorica Dăncilă, luni, pe Facebook.

Preşedintele PSD a afirmat că nu face trocuri politice. ”

Colegii mei şi-au exprimat ferm în CEX opinia faţă de o alianţă cu Pro România, şi ei îl cunosc foarte bine pe Victor Ponta”, a mai scris Dăncilă.

Victor Ponta reacționează din nou pe facebook

Victor Ponta îi răspunde din nou pe pagina sa de facebook premierului Dăncilă , acesta afirmând că ar fi propus unitatea stângii și un proiect care să cuprindă un nou guvern competent și profesionist ,  un program serios și eficient de guvernare, o reforma radicală a administrației publice și revenirea la performanță economică și bugetară, promovarea în funcții de conducere a unor oameni profesioniști- nu simple “pile” politice și familiale, un candidat serios și respectat al stângii la „Alegerile Prezidențiale – fără blaturi cu contracandidații și fără lupta inutilă pentru locul trei”.

 

„‘Nu doresc și nu cred că ar fi înțelept să răspund jignirilor și atacurilor personale la adresa mea postate pe pagină de Facebook a Doamnei Dăncilă ( presupun că au fost scrise de un consilier , nu de Doamna Premier – că erau fără greșeli de ortografie????????????).

De altfel toate cele spuse despre mine și despre ProRomania sunt copiate din discursurile anterioare ale lui Dragnea și Codrin – nimic nou , nimic serios.

Eu respect și lupt pentru valorile social democrației moderne ( adica exact ce a distrus conducerea PSD în ultimii ani ) / mă simt atașat de “poporul pesedist” și le sunt recunoscător celor peste 5 milioane de români care m-au votat în 2014 / cred că lăcomia, aroganță, impostură, lipsa de cultură și de profesionalism a celor care au confiscat PSD reprezintă o rușine și un dezastru pentru oamenii de centru stânga / cu ProRomania tocmai încercăm să îi reprezentăm pe acești oameni dezamăgiți și dezgustați de ceea ce văd!”, a mai scris Ponta. Fostul premier PSD a stârnit criticile Vioricăi Dăncilă după ce a postat pe facebook un mesaj în care afirma că actualul premier i-ar fi spus că va scoate ALDE de la guvernare și va da partidului ProRomania un număr de ministere , fără însă să accepte un alt candidat la președinție în afară de cel propus de PSD .

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here