Dăncilă anunţă şedinţă de Guvern vineri, la o zi după moţiunea de cenzură

Dancila, Dacila a anuntat ca un lider PSD Timis a murit

Pemierul Viorica Dăncilă a anunţat duminică, la Huşi, că vineri va avea loc rectificarea bugetară şi a reluat afirmaţiile conform cărora moţiunea de cenzură nu va trece. Şedinţa de Guvern anunţată de premier ar urma să aibă loc la o zi după dezbaterea moţiunii de cenzură, în urma căreia opoziţia dă ca certă căderea Guvernului.

„Rectificarea bugetară va avea loc vineri. Vineri vom avea şedinţă de Guvern, vom avea rectificarea bugetară şi mai multe acte normative atât de aşteptate în întreaga ţară”, a afirmat prim-ministrul.

Viorica Dăncilă a declarat din nou că moţiunea de cenzură, care urmează să fie dezbătută şi votată joi în Parlament, nu va trece.

Premierul a criticat atitudinea preşedintelui Klaus Iohannis, care îşi doreşte ca guvernul să cadă.

„Ceea ce este foarte periculos este faptul că preşedintele României, care trebuie să fie preşedintele tuturor, este cel care cere efectiv ca acest Guvern să cadă, Este tocmai ceea ce nu trebuie să facă un preşedinte. Cred că trebuie să ieşim din această logică a campaniei electorale şi să ne îndeplinim fiecare obligaţiile constituţionale”, a precizat Dăncilă.

Viorica Dăncilă, s-a aflat duminică, la Huşi, în judeţul Vaslui, unde a participat la evenimentul ”Ziua recoltei”. Imagini  cu liderul PSD făcând o baie de mulţime şi vorbindu-le oamenilor au fost postate pe Facebook.

„Am întâlnit oameni minunaţi astăzi la Huşi. Mi-au vorbit despre lucrurile care ar trebui îmbunătăţite în comunitatea de acolo, dar şi despre faptul că se bucură de veniturile majorate şi că vor să ne respectăm promisiunea de a le creşte în continuare, aşa cum ne-am asumat prin Pactul pentru bunăstarea românilor. Mi-au vorbit despre aşteptările pe care le au de la viitorul Preşedinte al României şi i-am asigurat că eu nu voi lăsa pe nimeni în urmă. Fiecare român e parte a României pentru care lupt!”, a transmis Viorica Dăncilă.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here