Dâmbovița: Blocuri construite cu bani de la stat

La Târgoviște  ar urma să se construiască un număr de 4 blocuri , fiecare având 20 de locuințe, ne-a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea.

Blocurile vor fi construite pe amplasamentul fostei unități militare de la gara Târgoviște, Agenția Națională pentru Locuințe ( ANL) București dându-și  vineri acordul pentru pentru construirea într-o prima etapă a unui număr de 20 de locuințe . Potrivit președintelui CJ Dâmbovița, termenul de execuție al primului bloc care are 20 de locuințe este de un an de zile.

„Evenimentul marchează debutul primei etape a unui proiect finanţat atât de la bugetul de stat – în cadrul programului „Construirea de locuinţe de serviciu”, în baza prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 719/2016, implementat de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin intermediul ANL, cât şi din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Dâmboviţa”, precizează CJ Dâmboviţa într-un comunicat de presă.

Investiţia are valoarea totală de aproape 5 milioane de lei, din care 3,7 milioane de lei reprezintă valoarea finanţată de Agenţia Naţională pentru Locuinţe, iar suma de 1.3 milioane de lei lei reprezintă contribuţia de la bugetul local.

Președintele CJ Dâmbovița , Alexandru Oprea, se gândește ca un anumit număr de locuințe să fie puse la dispoziția cadrelor medicale care vin să se angajeze la Spitalul Județean de Urgență, unii medici care au domiciliul în București solicitând să primească și o locuință pentru a lucra la spitalul din Târgoviște.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here