Daea poate fi înlocuit de la Ministerul Agriculturii. Mandatul său va fi analizat de cei pe care i-a trădat

afacerea Belina la Galați
Petre Daea tergiversează concesionarea Lacului Brateș

Mandatul de ministru al lui Petre Daea, în analiză! Noua conducere a PSD urmează să decidă dacă Daea va mai rămâne la șefia MADR după ce în ultima perioadă acesta a părut mai preocupat de a-l susține exclusiv pe Liviu Dragnea decât de a fi alături de fermieri, anunță agrointel.ro. Favorit pentru a fi nou ministru este Alexandru Stănescu, fratele lui Paul Stănescu.

În plus, Petre Daea s-ar fi îndepărtat de programul de guvernare care a rămas susținut numai prin Parlament. Astfel, între cei care vor supune analizei mandatului Daea este Paul Stănescu, noul președinte executiv al PSD după arestarea lui Liviu Dragnea. Analiza mandatului lui Petre Daea va avea loc într-o ședință de partid.

Conform surselor agenției Clever News Center, ministrul Agriculturii ar putea fi înlocuit miercuri sau joi, după această reuniune din interiorul PSD. Cel care ar putea să preia portofoliul de la MADR ar fi actualul președinte al Comisiei pentru agricultură, Alexandru Stănescu, fratele fostului vicepremier.

Clever News Center a aflat din PSD că în cazul în care Petre Daea va fi sacrificat, el va fi înlocuit cu Alexandru Stănescu. Alexandru Stănescu este deputat și este, chiar, președintele Comisiei de Agricultura din Camera Deputaților, fiind apreciat ca fiind o persoană neconflictuală, un bun comunicator și inițiatorul a foarte multe măsuri legislative benefice agriculturii. În plus, deputatul Stănescu are o relație bună atât cu fermierii, cât și cu colegii din partid și cu cei din instituțiile subordonate MADR.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here