Cumpănașu prezidențiabil. Unchiul Alexandrei Măceșanu vrea să lupte cu clanurile mafiote de la Cotroceni

Cumpănașu prezidențiabil
Foto B1

După ce a infirmat vehement orice intenție de a candida la Președinție, Cumpănașu s-a răsucit și anunță că vrea să lupte de pe prispa Cotroceniului cu ”statul mafiot”. Cumpănașu prezidențiabil.

Explodarea mediatică a tragediei căreia i-a căzut victimă Alexandra Măceșanu l-a adus în prim plan pe unchiul său Alexandru Cumpănașu. Bănuit că va folosi notorietatea astfel câștigată pentru construirea unei cariere politice, Cumpănașu a explodat. Acesta i-a asigurat public, atât pe ecranele Antenei 3 cât și pe pagina sa de Facebook, pe ”toți cretinii” speriați de posibilitatea ca el să candideze pentru Cotroceni că nu va intra în cursa prezidențială din această toamnă. Același Cumpănașu își dorește însă acum măcar ”doi ani la Cotroceni”, motiv pentru care a și anunțat că demarează strîngerea semnăturilor necesare.

Cumpănașu prezidențiabil. Promite că termină ”statul mafiot” în doi ani

”Pentru toți cretinii care au teama că as putea candida la prezidențiale: nu voi candida. Nu voi fi încă un prizonier al unui sistem infect care să-mi dirijeze viața și acțiunile”, scria Alexandru Cumpănașu pe Facebook în aceeași zi (17 august) după ce afirmase și în emisiunea Cătălinei Porumbel că nu va candida pentru prima funcție în stat. Cumpănașu spune că și-a schimbat decizia din cauza modului în care decurge anchetarea dispariției/morții nepoatei sale, Alexandra Măceșanu.

”După ultima vizită la părinții Alexandrei și disperarea acestor oameni recunosc că am înnebunit și nu mai aștept nimic de la DIICOT (…) Nimeni nu merită să sufere în halul ăsta pentru că avem un stat mafiot. Hotărâți-vă dacă vrem să trăim așa sau să luptăm împreună. Mie mi-a ajuns. Vreau să schimb acest sistem odios.

Vă întreb pe voi: este cazul să candidez la Președinția României? Este o întrebare foarte importantă pe care v-o adresez și am nevoie de sfatul dumneavoastră. Pentru cei care consideră că DA, vreau să va spun că timpul este extrem de scurt și este aproape imposibil. Spre satisfacția unor nemernici care astăzi își freacă mâinile!”, și-a făcut Cumpănașu cunoscută schimbarea de macaz, într-un live postat pe Facebook.

Alexandru Cumpănașu a precizat și că nu vrea să fie susținut de partide/politicieni pentru că nu vrea ”să le fie dator”, dar asta înseamnă că este nevoie de o mobilizare exemplară a românilor dispuși să-i susțină candidatura: ”De aceea aș vrea să mă conving că este ceea ce trebuie, motiv pentru care, împreună cu dumneavoastră, în zilele următoare, am să fac acest exercițiu. Am să încerc să văd câte semnături putem strânge, câți oameni vor să lupte împotriva acestei cangrene sociale, câți oameni vor o Românie fără clanuri. Fac un apel la dumneavoastră să luăm decizia împreună după acest exercițiu. Pentru că dacă nu avem o șansă, trebuie să știm de la început!”.

Cumpănașu și-a făcut cunoscut și proiectul prezidențial: lichidarea clanurilor mafiote infiltrate în sistemul instituțional românesc în doar doi ani.

„Îmi doresc doar doi ani la Cotroceni. Ar fi de ajuns. O funcţie din asta nu are niciun farmec pentru mine. În doi ani îmi voi da demisia, dacă nu voi rade toate clanurile din ţara asta. Funcţia de preşedinte nu este una de care să te foloseşti conjunctural. Este o funcţie cu putere, dacă ştii să o foloseşti, dacă nu eşti încă un prizonier al sistemului. Ai CSAT, ai strategia naţională de apărare, ai numirile de la DIICOT şi Parchete, ai forţa poporului. În doi ani, toate clanurile vor fi rase.

Dacă încep această bătălie și să ajung acolo o fac cu un singur scop, să rad clanurile interlope. Niciun candidat nu are scop sau viziune, niciunul nu este preocupat de clanurile astea. Președintele are serviciile de informații în subordine, este inacceptabil să nu le folosești. Este inacceptabil să nu razi din temelii clanurile interlope”, susține Alexandru Cumpănaşu.

Pentru cine candidează Cumpănașu

Klaus Iohannis, Dan Barna, Viorica Dăncilă, Teodor Paleologu, Mircea Diaconu, Alexandru Cumpănașu plus o doamnă susținută de PPU (mai exact de Antenele lui Dan Voiculescu) – Ramona Ioana Bruynseels – toți aceștia bat în porțile Cotrocenilor. Excepție făcând cea din urmă (Dan Voiculescu a demonstrat că nu are mână bună la candidați), patru dintre prezidențiabilii declarați își asumă pedigriul politic: Iohannis, Barna, Dăncilă și Paleologu.
Mircea Diaconu și Alexandru Cumpănașu flutură flamura independenței, valabilă însă doar în cazul acestuia din urmă. Susținut fiind, oficial, de două partide (Pro România și ALDE), Mircea Diaconu este doar un independent vopsit și ipocrit. Cumpănașu în schimb, dacă reușește să adune cele 200.000 de semnături impuse de lege, poate deveni un candidat anti-sistem capabil să culeagă ceva voturi.

La prezidențialele din acest an electoratul de dreapta este asaltat de trei candidați: Iohannis, Barna și Paleologu. Principalul ordin pe unitate primit de Mircea Diaconu este acela de a o împiedica pe Viorica Dăncilă să ajungă în turul II. Diaconu atacă în special electoratul de stânga și asta pentru a-i băga bețe-n roate lui Iohannis, respectiv pentru a-l ajuta pe Barna să ajungă în finală.

Inflația de candidați, jocurile interne și externe, surparea PSD-ului și exasperarea românilor mințiți și furați de 30 de ani nu permit estimarea rezultatului la prezidențialele din acest an. Se poate spune doar că viabili pentru turul II rămân Iohannis, Barna și Dăncilă. Un tur în care candidații ”iepuri” vor deveni cu adevărat importanți pentru că ei ieși să-și îndemne votanții către unul sau altul dintre finaliști – ocazie cu care se va vedea și către cine optează Alexandru Cumpănașu. Abia atunci se va întrezări motivul pentru care Alexandru Cumpănașu decreta la mijlocul lunii august că nu va candida nici mort iar după două săptămâni s-a răzgândit.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.