Cum va fi vremea de Paște

Vremea FOTO: /Pixabay.com
Vremea FOTO: /Pixabay.com

De Paște, cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate în jumătatea nordică a țării, iar seara, în sud și în sud-est, unde local, va ploua. Vremea va fi frumoasă în zilele următoare, iar temperaturile vor crește mult peste mediile lunii aprilie, spun meteorologii.

Mâine, vremea se va încălzi, însă dimineața va fi rece în cea mai mare parte a țării. Norii vor fi puțini, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în regiunile estice.

Vântul va avea unele intensificări la munte, mai ales pe crestele Carpaților Orientali. Iar din a doua parte a zilei și în estul și sud-estul teritoriului. În zilele următoare, vremea va deveni deosebit de caldă pentru mijlocul lunii aprilie. Vineri, norii se vor strânge în nordul țării, unde spre seară, va ploua. Sâmbătă, în special în prima parte a zilei, vor fi ploi ca de vară, în regiunile centrale, nordice, estice și în zonele montane și submontane. Vântul va avea intensificări la munte, în sud-est dar și în timpul ploilor.

De Paște, cerul va fi variabil,

De Paște, cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate în jumătatea nordică a țării, iar seara, în sud și în sud-est, unde local, va ploua. Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice și de vânt cu aspect de vijelie. Iar izolat, se vor strânge cantități mari de apă. În București, în cursul nopții, vremea va fi liniștită. Temperaturile vor pleca de la 0 grade în zori, în zonele periferice, și vor ajunge pe parcursul zilei până la 20…21 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin. Iar vântul va avea ușoare intensificări în a doua parte a zilei.

În zilele următoare, vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă în Capitală. Norii vor fi puțini. Iar vântul va sufla slab și moderat. De Paște, temperaturile vor mai pierde câteva grade. Dar pe parcursul zilei, atmosfera va fi plăcută. Spre seară, înnorările se vor accentua. Iar probabilitatea de apariție a averselor cu descărcări electrice va fi ridicată. Vântul va avea intensificări în timpul ploilor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here