Cum au motivat judecătorii eliberarea lui Piedone

Mall-ul din Sibiu, Cristian Popescu Piedone

Instanța Curţii de Apel Bucureşti a explicat în decizia de cercetare în stare de libertate a fostului primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, pentru abuz în serviciu în dosarul incendului de la clubul Colectiv, că nu sunt suspiciuni că avizul Primăriei privind localul a fost obţinut prin mită.

Piedone

De altfel, magistraţii au citat şi o declaraţie a unuia dintre patrionii clubului Coelctiv, care a susţinut la Parchetul General că nu s-a întâlnit niciodată cu Piedone şi că nu a luat avizele de la Primăria sectorului 4, acesta firmând că singurele întâlniri în acest sens le-a avut doar cu angajaţi ISU.

Judecătorii au afirmat în motivarea deciziei de eliberare că nu era sarcina lui Piedone să verifice dacă un local din sectorul său avea sau nu aviz şi dacă îşi luase toate msurile pentru protecţia şi stingerea incendiilor.

Inspecţia Judiciară a CSM s-a sesizat din oficiu după decizia de punere în libertate a lui Cristian Popescu Piedone, fără ca măsura arestului preventiv să fie înlocuită cu altă măsură.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here