Cum au aflat doi români din Canada că sunt frați după zeci de ani

PETAR VALKOV/CBC NEWS

Doi români abandonați la naștere au descoperit, la 50 de ani, că sunt frați gemeni. Locuiesc amândoi în Canada. Ei au fost despărțiți la naștere și adoptați de familii diferite, potrivit CBC.

Cei doi frați, Dacina Crasnanic și Traian Alexandru, locuiau în Canada, la 30 de minute de mers cu mașina unul de celălalt. Nu s-au cunoscut niciodată până când fiecare a făcut testele ADN „23andMe”, în speranța de a afla mai multe despre istoria familiei lor.

Niciunul dintre ei nu a descoperit informații importante despre ceea ce căuta, dar ambii au primit surpriza vieții lor, deoarece rezultatele testelor au dezvăluit că sunt frați gemeni.

Paradoxal, ei locuiesc întâmplător destul de aproape unul de celălalt. Rezident în Toronto, Alexandru a mărturisit că ideea de a locui amândoi în aceeași țară a fost o altă surpriză.

Potrivit ȘtirileProtv, la scurt timp după ce a obținut rezultatele testelor ADN, Alexandru i-a trimis Dacinei, care locuiește în orașul Markham, la 22 de kilometri nord de Toronto, un mesaj pe rețelele de socializare în Ajunul Crăciunului din 2021.

Câteva zile mai târziu s-au întâlnit pentru prima dată.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here