Cui va rămâne averea impresionantă a interpretului Mîţu Stoian! Artistul nu avea copii

Petrica Mitu Stoian. Sursa foto: Facebook
Petrica Mitu Stoian. Sursa foto: Facebook

Carmen Obârșanu, avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, a reușit să rezolve problema moștenirii lăsate de regretatul interpret de muzică populară. Familia urmează să intre în posesia bunurilor dobândite de artist de-a lungul vieții.

Carmen Obârșanu continuă, totodată, procedurile legale pentru cercetarea și pedepsirea celor care sunt vinovați de decesul lui Petrică Mițu Stoian. Avocata a intrat în posesia certificatului de moștenitor și poate reprezenta interesele familiei pentru aflarea adevărului.

Certificatul de moştenitor

„Eu pot să spun că am certificatul de moștenitor. Cu certificatul acesta pentru familia lui pot acum să reprezint interesele familiei pentru aflarea adevărului”, a declarat Carmen Obârșanu.

CITEŞTE ŞI: VIDEO REMEMBER! Ce președinte și-ar fi dorit Petrică Mîțu Stoian pentru România: „Da, el e președintele meu!”

Carmen Obârșanu a anunțat și cine va moșteni averea lui Petrică Mîțu Stoian. Deși s-a speculat că ar fi posibil să ajungă la stat, avocata a anunțat că bunurile regratatului interpret de muzică populară vor intra în posesia familiei.

Se dezbate succesiunea

„Familia (n.r. va lua moștenirea). Surorile și nepoții de la fratele predecedat. S-a dezbătut succesiunea. Acum să vedem dacă el avea conturi pe la drepturile de autor”, a mai spus avocata.

Potrivit informaţiilor din spaţiul public, Petrică Mîțu Stoian ar fi lăsat în urmă, pe lângă o mare avere artistică şi una materială destul de valoroasă. Acesta avea o maşină de lux, casa părintească din Isverna, două apartamente pe litoral, în Eforie Nord, recent şi-ar fi cumpărat un apartament în cartierul Primăverii din capitală şi o vilă în Craiova, unde interpretul a locuit cu impresarul şi familia acestuia din urmă. În total, aproximativ un milion de euro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here