CSM București, echipa finanțată de CGMB, a câștigat din nou Cupa României la handbal feminin

CSM Bucureşti

CSM București, echipa finanțată de CGMB, a câștigat sâmbătă Cupa României la handbal feminin, după ce a învins-o în finală pe SCM Craiova cu 33-21 (18-11), în Sala Olimpia din Ploiești.

CSM București câștigă trofeul pentru al doilea an la rând și reușește al doilea event consecutiv, notează Agerpres.

Finala a fost precedată de o ceremonie prin care CSM s-a despărțit de jucătoarele Cristina Vărzaru (retrasă din activitate), Carmen Martin, Linnea Torstensson, Cristina Nan, Simone Boehme și de antrenorul Per Johansson. Aceștia au primit buchete de flori și plachete din partea lui Andrei Luca, team managerul echipei.

SCM Craiova, care va juca în sezonul viitor al cupelor europene, a reușit în această stagiune cele mai bune performanțe din istoria clubului, locul 4 în Liga Națională și finala Cupei României. Medaliile au fost înmânate finalistelor de fosta mare jucătoare Steluța Luca, vicepreședinta Federației Române de Handbal, trofeul fiind acordat finalistei de antrenoarea federală Nicoleta Alexandrescu (l-a primit căpitanul Dana Băbeanu), în timp ce președintele FRH, Alexandru Dedu, a oferit trofeul învingătoarei Oanei Manea, căpitanul formației CSM București.

În finala mică, CSM Bistrița a învins-o pe CSM Unirea Slobozia cu scorul de 32-31. Cea mai bună jucătoare a turneului Final Four de la Ploiești a fost desemnată Isabelle Gullden (CSM București), Oana Chirilă (CSM Bistrița) a primit trofeul de golgheteră, iar Yulyia Dumanska (SCM Craiova) a luat trofeul pentru cel mai bun portar, toate fiind premiate de fostul campion mondial la box Leonard Doroftei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here