Cristian Bușoi o acuză pe Gabriela Firea de lipsă de bun simț după ce mii de cetățeni au stat în frig

Cristian Bușoi o acuză pe Gabriela Firea Spitalul Metropolitan

Președintele PNL București Cristian Bușoi o acuză pe Gabriela Firea și deopotrivă conducerea RADET de lipsă de bun simț, după ce mii de bucureșteni au rămas zile întregi fără căldură.

”Conducerea RADET nu a fost în stare sau nu a fost interesată nici măcar să comunice clar oamenilor un interval de timp pentru reparații, iar răspunsul primarului Firea a lipsit cu desăvârșire. Răspunsul nu reflectă decât mentalitatea unor oameni pe care îi doare în cot, deşi sunt responsabili pentru problemele apărute”, se arată în comunicatul în care Cristian Bușoi o acuză pe Gabriela Firea.

Președintele PNL București continuă și arată că judecând după cum răspund la întrebările bucureştenilor, care nu vor să ştie decât cât timp vor sta în frig,  responsabilii de la RADET dovedesc că sunt și incompetenți, și lipsiți de bun simț. ”Încearcă să se acopere cu termeni preţioşi”, spune Cristian Bușoi.

Cristian Bușoi o acuză pe Gabriela Firea că nu și-a respectat promisiunile din campanie

”Firește că rețeaua are <segmente mari> care sunt fisurate și care sunt în pericol să crape în orice moment, dar cu toate acestea, răspunderea ta, ca administrator, este să știi cât durează o reparaţie, nu să ameţeşti bucureştenii cu minciunele optimiste. Doamna primar Firea se apără spunând că nu are vină că rețeaua este veche. Da, rețeaua este veche, dar primarul Firea trebuia să respecte ceea ce a spus atunci când a venit la Primărie, acum doi ani și jumătate, și să vină cu un plan de reparații. Știa foarte bine dimensiunea problemelor de la RADET. A băgat RADET în insolvență, s-a spălat pe mâini și cheltuie banii bucureştenilor pe pomeni şi cadouri electorale”, se încheie comunicatul în care Cristian Bușoi o acuză pe Gabriela Firea.

Mii de cetățeni din blocuri situate în sectoarele 2 și 3 ale Capitalei au stat mai multe zile în frig în perioada Crăciunului din cauza unei avarii a RADET.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here