Criminalist, dezvăluire BOMBĂ după asasinatul din Arad: Afacerea cu pește a bărbatului ucis ar putea fi doar un paravan pentru alte business-uri ilegale!

Ion-Tudoran
Liviu Chesnoiu

Criminalistul Liviu Chesnoiu spune că în cazul crimei de la Arad, anchetatorii au mai multe piste decât s-a dezvăluit public. Psihologul spune că oamenii legii trebuie să păstreze secrete informațiile pentru a nu periclita bunul mers al anchetei.

CITEȘTE ȘI: Ministrul de Interne, probleme după asasinatul de la Arad: Să-și dea demisia!

Într-un interviu acordat RFI, psihologul criminalist Liviu Chesnoiu afirmă că cel mai probabil în acest caz a fost folosit un asasin plătit din spațiul ex-sovietic.

Asasin plătit din spațiul ex-sovietic

„Nu cred că persoana care a comandat acest atac s-a complicat cu un asasin din Occident. Există și acolo ucigași plătiți, dar sunt mult mai scumpi”, spune Chesnoiu.

El mai spune că, în ceea ce privește persoana care a comandat asasinatul, principalul suspect este o persoană apropiată victimei, un partener de afaceri sau poate un membru al unei grupări infracționale cu care victima a interacționat. Criminalistul mai afirmă că afacerea cu pește a omului de afaceri ucis ar putea fi doar un paravan pentru alte business-uri ilegale, în care ar fi putut fi implicat alături de persoane periculoase.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here